document
4 minuter
finansindlæg

Driver du ditt eget företag? Då har du säkert stött på ett och annat kommunikationsproblem. Visste du att ett smidigt EDI system skulle kunna underlätta din kommunikation med andra företag? Jo, det är faktiskt sant! Att skaffa sig ett edi system är ett snabbt och effektivt sätt att förbättra kommunikationen mellan företag på.

Vad kan man hantera med EDI?

Med hjälp av ett bra edi system kan du snabbt och enkelt hantera all viktig företagsinformation. Du kan till exempel överföra information om lagersaldon, orderbekräftelser, fakturor och aviseringar. Du kan alltså hantera riktigt mycket elektronisk information med ett sådant system. Ett edi system är nästan ett måste för de allra flesta företag. Ett sådant system kan nämligen minska riskerna för potentiella fel i överföringen av information. Digital och elektronisk information är en stor del av de allra flesta moderna företag i dag. Därför bör man alltid se till att använda sig av ett pålitligt och lättanvänt dokumenthanteringssystem och edi system.

edi system

Börja med ett pålitligt system

Om du vill komma i gång med EDI ska du försöka hitta ett så pålitligt och lättanvänt system som möjligt. Skaffa gärna ett edi system med Tabellae. Tabellae är en pålitlig EDI-leverantör som kan hjälpa dig att komma i gång med ditt eget system. Deras system skiljer sig mycket från andra edi system på marknaden. För det första är det inte transaktionsbaserat som de flesta andra system är. Du betalar för deras programvara som kallas Lasernet, sedan kan du använda tjänsterna i programmet precis som du vill. Det är ett riktigt stort plus och gör hela processen mycket enklare och snabbare. Framför allt gör det informationshanteringen mycket billigare. Företag inom till exempel livsmedelsindustrin eller transportsektorn skickar och tar emot extremt mycket elektronisk information varje dag. För dessa typer av företag är ett snabbt och smart system därför extra viktigt. De skulle kunna spara riktigt mycket pengar genom att slippa betala transaktionsavgifter varje gång de ska skicka eller ta emot elektroniska dokument.

En annan stor fördel med Tabellaes system är att det kommer integrerat i programvaran Lasernet. Det är alltså inte ett separat edi system. Du kan därför snabbt och enkelt hantera alla dina dokument med ett enda program. Det är riktigt smart.

Vad kan ett EDI-system göra för dig?

Vad skulle ett edi system kunna göra för dig och ditt företag? Ett edi system kan som tidigare nämnt hjälpa dig med den elektroniska kommunikationen mellan ditt och andra företag. Med hjälp av ett edi system kan du snabbare och lättare skicka och ta emot elektroniska dokument och annan elektronisk information. I dag är elektroniska dokument ovärderliga. Det är med hjälp av dessa som de flesta företag kan gå runt och fungera bra. Skaffar du ett pålitligt och användarvänligt system, från en leverantör som till exempel Tabellae, kan du undvika många jobbiga och irriterande fel och missar i framtiden. Ett bra edi system gör inte bara din information mer tillgänglig för andra företag. Det gör även andra företags information mer tillgänglig för dig.